popis512 stran kuchařských rad, návodů, receptů + barevné vyobrazení.
15. upravené vydání nejznámější české kuchařky pro každou domácnost.
Více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb.
Domácí zabíjačka - fritování a grilování - předpisy pro horkovzdušnou a mikrovlnnou troubu - výroba ovocných šťáv, domácích vín a likérů - nápoje z léčivých čajů - zmrazování a konzervace potravin. Přináší základní informace o používaných surovinách, nápojích i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy, dětské výživy a dietní stravy.
Vedoucí autorského kolektivu Hana Sedláčková
Sestavil Otakar Hampl
velký formát knihy 22 x 30 x 5 cm, váha 2,5 kg
vydal: Ottovo nakladatelství - 1999
vydání: 15. upravené
vazba tuhá laminovaná lesklá
512 stran včetně vyobrazení
stav knihy: velmi dobrý, zachovalá
Antikvariátní POUŽITÁ KNIHA
Tento produkt byl přidán dne Pátek 09. prosinec 2011.